Regnskabsprogram-billig-regnskab

Billig regnskab med Web-Regnskab!

Træt af lange aftener med at få regnskabstallene til at passe, men bekymret over hvad det koster at hyre en bogholder. Med et rigtigt regnskabsprogram er det nemt og enkelt at indtaste de enkelte bilag hvorefter programmet giver dig de nødvendige tal til moms og åresregnskaber. Med regnskabsprogrammet Web-Regnskab bliver det derfor både nemt og billigt for dig at få ordnet regnskabet. Web-Regnskab = Billig Regnskab.

Web-Regnskab er et sådant program til bogføring der opfylder alle de behov du har i din virksomhed. Eksempelvis vil du værdsætte at kunne bogføre og afstemme måned for måned så du om ikke andet ved hvilken måned der er sket fejlindtastning for.

Features for Web-Regnskab:
- Ingen installation, alt er online
- Programmet leveres med færdig kontoplan der kan tilpasses efter behov.
- Let interface = Nemt at bogføre!
- Excel integration
- Konto oversigt, oprettelse og administration
- Faktura administration, oprettelse og udskrift
- Faktura kan sendes direkte til dine kunder som PDF fra programmet (Spar penge på porto)
- Kunde database med note funktion
- Vare database og oversigt
- Kan udbygges med fuldt CRM System!
- Kom i gang inden for 2 minutter!

Eller med andre ord, alt hvad du har brug for af et Online regnskabsprogram. Ydermere er Web-Regnskab Danmarks billigste fra 49,- ex. moms/md.

Dette indlæg blev udgivet i Bogføringsprogram, Online Regnskabsprogram, Regnskabprogram og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>